Tietoa tarina­hevos­kollektiivista

Tarinahevoskollektiivi on vuoden 2020 alussa perustettu yhteisö, jonka tarkoituksena on kerätä saman katon alle kaikki tarinahevosiin liittyvä materiaali. Tavoitteena olisi saada mahdollisimman moni harrastaja postaamaan omat tarinansa tälle sivustolle (omien foorumeidensa ja blogiensa lisäksi), jotta luettavaa ei tarvitsisi metsästää useista kymmenistä eri paikoista. Tarinahevoskollektiivin etusivua selaamalla saat aina ensimmäisenä tiedon kun lempikirjoittajasi on postannut uuden juonenkäänteen, sekä löydät helposti myös uusia kirjoittajia, joihin et ehkä olisi muuten törmännyt.

Tämän sivuston ei ole siis tarkoitus korvata minkään olemassa olevan tallin foorumia, vaan toimia yhtenä uutena sosiaalisen median alustana, jota kautta saat teksteillesi näkyvyyttä.

Kaikkien alan harrastajien tekstien ollessa samalla sivustolla aukeaa huikean paljon uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tallirajoista riippumatta. Tehdäksesi vuorovaikutteisia tarinoita ja saadaksesi palautetta teksteillesi, sinun ei tarvitse viedä yksityishevostasi valitsemallesi tallille, vaan voit pitää yksin juuri haluamasilaista tallia ja silti saada kaikki suuremman virtuaalitallin yhteisölliset hyödyt.

Tarinapalvelun lisäksi tarinahevoskollektiivi mahdollistaa erilaiset yhteisöä hyödyttävät listaukset ja palkintojärjestelmät. Tänne on mahdollista luoda muun muassa kalenterit tarinakilpailuille, kaikille avoimille valmennuksille ja muille tapahtumille. Tuloksia tämä sivusto ei arkistoi, mutta manuaalisesti päivitettävä kalenteri, jossa näkyy päivämäärä ja linkki tapahtuman sivuille on sekin parannus entiseen.

Lisäksi on mahdollista kehittää erilaisia ranking- ja palkintosysteemejä. Miltä kuulostaisi, jos kerran kuukaudessa listattaisiin esimerkiksi aktiivisimmat tarinoijat, kisaajat ja kommentoijat? Jos erikoisimmista tarinoista jaettaisiin kunniamerkkejä tai kehitettäisiin joku erityisesti tarinahevosille tarkoitettu laatuarvostelu.? Kollektiivi on vasta ideoiden tasolla, mutta tarpeeksi monien kiinnostuessa mitä tahansa on mahdollista järjestää.

Tarinat postataan Word Pressin hallintapaneelin kautta, aivan kuten mitkä tahansa blogitekstit. Voit joko käyttää visuaalista editoria tai syöttää sisältöä HTML-muodossa. Mikään koodivelho ei tarvitse olla aloittaakseen alustan käytön vaan maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Rekisteröityessäsi saat ensin sähköpostiisi vahvistusviestin. Kun tili on aktivoitu, voit saman tien aloittaa tarinoiden postaamisen. Jos haluat osallistua myös kollektiivin kehittämiseen, kuten tarinakisakalenterien päivittämiseen, jaan mielelläni myös oikeuksia siihen tehtävään. Word Press on siitä ihana alusta, että sitä on usean henkilön helppo hallinnoida samaan aikaan, ilman että joudun antamaan esimerkiksi palvelimeni salasanoja kenellekään.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Siirry työkalupalkkiin