Luokka 1 Helppo C, Mikkel van Leeuwen – Moonshine chick, Ride or die

Kun leiri oli ohitse, oli kaikkien puheet kääntyivät kohti Tie tähtiin kilpailuja. Kisat olivat tuossa kohtaa muka todella kaukana, mutta nyt niihin oli enää pari viikkoa aikaa. Alkuun mä olin ollut tosi innoissani kisoista koska kisareissuilla oli ollut kivaa, mutta kun mä olin kuullut millaiset tän vuoden kisat olivat, mua alkoi jännittämään tosi paljon enemmän.

Tänä vuonna kisat olisivat paljon isommat ja niissä olisi myös useampi kisapäivä. Mukana olisi tänä vuonna myös isoja luokkia ja mä en tiennyt että matkustaisiko niihin kisaamaan myös ulkomailta ihmisiä ja olisiko ne sellaisia, jotka voisi tietää mun taustoista. Kaikki varmaan ihmettelisi miten mä en omistanut vielä montaa omaa kilpaponia ja valmentautunut kunnolla sen vuoksi kuka mun isä oli. Kun mä olin kuullut tästä, mä olin hetken halunnut jättäytyä pois joukkueesta, johon mä olin lupautunut. Ciaraa ei varmaan olisi ainakaan haitannut jos mä olisin jättäytynyt pois. Seelasta ja Niosta mä en tiennyt että miten ne olisi suhtautunut mutta mä epäilin että niitäkään ei olisi haitannut.

Ehkä mun pitäisi vain pyytää äitiä ilmoittamaan Aleksille että mut voi jättää pois joukkueesta koska en mä tiedä uskallanko mä ratsastaa jos sielä on jotain, jotka tunsi tai tiesi isän. Tai ehkä kukaan ei enää olettaisi että musta tulisi niin kuin isä. Ehkä kaikki olisi päätellyt että mun elämä ei menisi niin kuin sen oli ajateltu menevän sen jälkeen kun isän onnettomuus tapahtui ja me muutettiin äidin kanssa pois Hollannista. Ehkä mä voisinkin olla vain oma itseni ja tehdä parhaan mahdollisen suorituksen Muumin kanssa meidän oman taitotason luokassa.

Kai mun pitäisi vain toivoa että mä osaisin ratsastaa Muumia niin että mä saisin hyvät radat alle ja että mä en nolaisi kaikkia. Ehkä… Ehkä mä en uskalla poistua kisapaikalla rekasta ennen kuin on ihan ihan ihan pakko laittaa Muumi valmiiksi ja lähteä verryttelemään ponitammaa ennen meidän ensimmäistä luokkaa. Ehkä mä voisin sillä välttää kaikki huhut ja muut puheet ja vain keskittyä ratsastamiseen…

Share: