Rosita Degerlund ja Hachim

Hachim on lempeä vuonna 2015 syntynyt dongolaori. Se on harrasteratsu, jolla on kokeiltu tehdä vähän kaikenlaista, mutta joka ei kilpaile veren maku suussaan oikein missään. Tällä hetkellä sillä on menestystä ratsujousiammunnassa, mutta ei se siinäkään ammattimaisesti valmentaudu. Hachimilla ei toistaiseksi ole virtuaalimaailmassa olemassa olevaa tallipaikkaa, vaan se asuu evm-tallilla, johon Degerlundit eivät ole tyytyväisiä.

Hachim vuonna 2020.
Linet: Marjahilla

Rosita Degerlund on vuonna 1992 syntynyt nainen, tarinan päähenkilö ja yksi Hachimin kolmesta omistajasta. Hän on todennäköisesti itsepäisyytensä vuoksi ikäistään lapsellisempi, mutta ei tuo tätä huonoa puoltaan esiin tuntemattomien kanssa. Uusille tuttavuuksille Rosita esittelee itsensä reippaasti etunimellä. Hän on suorasanainen tyyppi, jolla on kuitenkin äidin tarkasti opettamat käytöstavat.

Rosita vuonna 2020.
Linet: Tozani/dA

Rositan lisäksi Hassella on kaksi muuta omistajaa. Rositan sisar, Ramona Degerlund vilahtelee Hachimin tarinassa pääasiallisen kertojan, Rositan, lisäksi eniten. Osan Hachimista omistaa myös Tino Hagert, josta tarina kertoo vähemmän.

Hachimin ja Rositan tarinaan kuuluu Ramonan ja Tinon lisäksi myös Holger, Ramonan aviomies. Holger on kova mies neuvomaan ja päättämään hevosasioissa, vaikka ei omista Hachimista karvaakaan.

Share: